Edita – Kokuzna vremena – Zvezde pevaju zvezde XTRA

Datum:
12.08.2020

Edita – Kokuzna vremena, poslednja pesma iz projekta Zvezde pevaju zvezde XTRA je jutros premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde:  
Na samom sastanku kada mi je ekipa Radija S rekla da je u pitanju pesma Kokuzna vremena, ja sam se odušvila, jer je Merlin neka moja sigurna zona, znam sve njegove pesme, volim ih. Onda kada sam čula aranžman, da to treba da bude totalno nešto novo, u rege  fazonu, ozbiljno sam se demoralisala. Onda sam se sa pesmom upoznala kao da je prvi put čujem i ispalo je sjajno. Sa pravim ljudima, u pravom momentu, desi se prava hemijska reakcija. Pesmu je izabrala ekipa Radija S. Meni je generalno koncepcija Zvezde pevaju zvezde stvarno sjajna i oduvek sam htela da učestvujem, mada to nikad javno nisam rekla. i kada ste me zvali, ja ništa nisam pitala, samo sam rekla - hoću, gde treba, šta treba. Amosfera na snimanju je bila sjajna, ja sa Nemanjom Antonićem radim dugo već, on mene poznaje, zna moj senzibilitet, zna kako treba da radi sa mnom.. Tog momenta kada sam ja mislila da je nemoguće to odraditi, kada sam izašla iz gluve sobe, rekla sam da neću,  on mi je rekao: ’’Polako, čekaj, ne treba ti da zvučiš kao Merlin. Kreni malo kroz šapat, ukrase neke dodaj.’’Na kraju smo stvarno napravli da zvuči sjajno!  - rekla je Edita jutros u gostovovanju na Radiju S, kada je premijerno puštena pesma.
Edita je u potpuno novom aranžmanu otpevala legenadrnu pesmu Dina Merlina – Kokuzna vremena, hit iz 1985. godine. U projektu Zvezde pevaju zvezde XTRA, pored Edite, učestvovale su  Zoi, Sara Jo, Angellina i Nevena Božović, čije smo obrade slušali prethodne četiri nedelje. U ovom projketu ste doživeli potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obeležili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju. Edita – Kokuzna vremena je na oficijalnom YouTube kanalu Radija S. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj jer će ovo leto stvarno biti XTRA. Prijatelj projekta: Forma Ideale.

PREPORUČUJEMO