Nevena Božović – Produži dalje – Zvezde pevaju zvezde XTRA


Nevena Božović – Produži dalje, prva pesma iz projekta Zvezde pevaju zvezde XTRA je jutros premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde:

Aranžman je toliko drugačiji da će vam biti teško na prve taktove da prepoznate pesmu. Nevena je jutros, u gostovanju  na radijskoj premijeri pesme “Produži dalje” koju izvodi u okviru projekta Zvezde pevaju zvezde XTRA izjavila da jedva čeka da uvrsti ovu pesmu u svoj repertoar i izvodi je na svojim koncertima i nastupima, baš u ovom aranžmanu.

Jako sam uzbuđena zbog pesme koju sam snimilila i zbog toga što je u pitanju pesma Zdravka Čolića, autora Bore Đorđevića i Kornelija Kovača. Velika je odgovornost a u isto vreme i velika sreća i zadovoljstvo i jedva čekam da vidim konačan utisak kod publike i kod ljudi koji znaku ovaj hit iz 1977. godine – rekla je Nevena u gostovanju na Radiju S.

Svi su odrasli uz tu muziku, pa i ja koja sam rođena 1994. godine. Iskreno, nije bilo lako, napraviti u potpuno drugačijem stilu i aranžmanu veliki hit, kakva je ova pesma, tako da se nadam da smo uspeli da približimo neki malo drugačiji zvuk a da opet ostane – Zdravko Čolić.

U projektu Zvezde pevaju zvezde XTRA, pored Nevene učestvuju i Angellina, Sara Jo, Edita i Zoi koje će  u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati neke od najboljih domaćih pesama.

Sigurno ćete biti više nego i iznenađeni kad čujete potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obeležili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju.

Nevena Božović – Produži dalje je na oficijalnom YouTube kanalu Radija S.

Do kraja avgusta imaćemo još 4 novih obrada koje će zazvučati kao potpuno nove pesme i koje će sve generacije zavoleti.  Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj jer će ovo leto stvarno biti XTRA.