Zvezde pevaju zvezde XTRA


Zvezde pevaju zvezde XTRA, samo na Radiju S, od 15. jula!

Ovoga puta najvećem Radijskom projektu Zvezde pevaju zvezde  dodali smo i ekstenziju XTRA jer će učesnici projekta biti mladi pevači koji su zapravo nosioci našeg stream kanala Radio S XTRA.

Zvezde pevaju zvezde XTRA

U projektu će učestvovati 5 mladih, perspektivnih zvezde domaćeg popa ( Nevena Božović, Angellina, Sara Jo, Edita i Zoi) koje će  u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati neke od najboljih domaćih pesama. One su deo najvećeg radijskog projekta. Ovih 5 mladih, talentovanih pevačica, uveliko rade na projektu čija je prva premijera pesme zakazana za 15.jul.

Za svaku od ovih pesama biće snimljen i video spot. Kao i do sada, kada smo radili Zvezde pevaju zvezde, svake nedelje, tokom trajanja promocije, biće predstavljena i promovisana po jedna od ovih pesama.

Sigurno ćete biti više nego i iznenađeni kad čujete potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obeležili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju.

Do kraja avgusta imaćemo pet novih obrada koje će zazvučati kao potpuno nove pesme i koje će sve generacije zavoleti.  Slušajte Radio S, jer će ovo leto stvarno biti Xtra.

Zvezde pevaju zvezde XTRA, samo na Radiju S, od 15.jula.