Angellina – Ti si mi u mislima – Zvezde pevaju zvezde XTRA


Angellina – Ti si mi u mislima, druga pesma iz projekta Zvezde pevaju zvezde XTRA je jutros premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde:

 

Fenomenalno se osećam, bilo mi je neverovatno iskustvo da budem na ovom projektu. Mnogo je bila dobra ekipa i na snmanju spota i na snimanju pesme. Ja sam birala pesmu, bilo je par opcija a ja sam želela baš ovu i ispalo je stvarno super. Na snimanju spota je bilo prezabavno, ovo mi je prvi spot da nisam imala nikakav stres. Radim pesme punom parom i vrlo uskoro izlaze nove pesme. Završavam uskoro album i pesme ćete prvo čuti na Radiju S – rekla je pevačica jutros u gostovanju na Radiju S, kada je premijerno puštena pesma za sve slušaoce.

U projektu Zvezde pevaju zvezde XTRA, pored Angelline učestvuju i Nevena Božović, čiju smo obradu Produži dalje čuli premijerno pre nedelju dana kao i  Sara Jo, Edita i Zoi koje će u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati neke od najboljih domaćih pesama.

Sigurno ćete biti više nego i iznenađeni kad čujete potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obeležili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju.

Angellina – Ti si mi u mislima je na oficijalnom YouTube kanalu Radija S.

Do kraja avgusta imaćemo još 3 novih obrada koje će zazvučati kao potpuno nove pesme i koje će sve generacije zavoleti.  Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj jer će ovo leto stvarno biti XTRA.

Prijatelj projekta: Forma Ideale.