Saša Kovačević dominira na YouTube trendingu


Saša Kovačević dominira na YouTube trendingu sa čak dve pesme! Na prvom mestu je pesma Pantera, prva sa albuma METAMORPHOSIS. Pesma je izašla 10. maja i za samo 7 dana ima preko 3 miliona pregleda.

Samo par dana kasnije, izašla je pesma Moja malena, koja je trenutno na drugom mestu. Muziku za novu pesmu radili su Saša i njegov brat Rade Kovačević.

Kako navode mediji, zbog prevelike želje publike, nakon prve objavljene pesme “Pantera”, pop zvezda Saša Kovačević je objavio, nešto ranije nego što je planirao, i drugu pesmu, prelepu baladu sa puno latino ritma, kao i spot sa ljubavnom pričom.

Nove pesme su ispunjene latino ritmom. Evidentna je Sašina posvećenost i privrženost poslu i muzici, jer su i ovi spotovi snimljeni na različitim destinacijama, kao i ceo projekat koji je sniman u Dominikanskoj Republici.

Sve četiri pesme („Pantera“, „Ona“, „Moja malena“ i „Afera„) će predstaviti u narednom periodu i na španskom jeziku.

Poslednju pesmu pre ovog albuma, Saša Kovačević je objavio pre nešto više od godinu dana. Pesma Prevarena ima 32 miliona pregleda i postala je jako brzo hit i mnogi pevači je izvode na svojim nastupima. Pre toga objavio je pesme ’’Bez tebe me nema’’  i ’’Jedra’’ 2018. godine.

Saša Kovačević je jedan od umetnika čije smo LIVE koncerte mogli da pratimo tokom vanrednog stanja.

Koncerti u znak podrške lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima i drugim medicinskim radnicima u organizaciji Skupštine grada Beograda – Beograd pobeđuje obeležili su april mesec.

Kada je pre 15 godina objavio pesmu „Jedina si vredela“, mnogi su sumnjali u njegov uspeh, budući da se opredelio za pop balade. Međutim, Saša je danas jedan od najpopularnijih pevača u regionu.

Saša Kovačević dominira na YouTube trendingu. Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3!