Osvoji karte za film Gospoda


Osvoji karte za film Gospoda u utorak, 4. februara, samo na Radiju S3! Slušaj muziku koja te pokreće i javi se na znak voditelja na 0114040460. Prvih petoro koji se jave, osvajaju po dve karte!

Od reditelja Gaja Ričija , dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama. Američki iseljenik Miki Person (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da se zauvek želi povući iz tog posla, pokreće se niz zavera, i podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. u Filmu glume: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell. Pogledajte film „Gospoda“ o zapletu i susretu koji diktira dalji tok razvoja kriminalnog miljea Londona. Budite svedok priče u kojoj: „Lav u džungli može da preživi samo na jedan način. Ne ako se ponaša poput kralja. Već ako jeste kralj.“ Gaj Riči, engleski reditelj poznat po mnogim ostvarenjima koja su mu donela veliki uspeh stvara još jedno umetničko delo, film „Gospoda“.

Osvoji karte za film Gospoda u utorak, 4. februara, samo na Radiju S3! Prati naše društvene mreže i prvi saznaj kad najveće zvezde objavljuju nove pesme!

Najveće hitove domaće muzike slušaj na svojoj omiljenoj radio stanici. Muziku koja te pokreće  možeš da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.