Osvoji karte za film ORTACI NA TOČKOVIMA


Osvoji karte za film ORTACI NA TOČKOVIMA u Kombank Dvorani!

Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3 u sredu, 10. jula i na znak voditelja javi se na broj telefona 0114040460 i osvoji karte za film.

Poznati stand up komičar i glumac Kumail Nandžijani i američka zvezda i profesionalni rvač Dejv Bautista igraju u urnebesnoj komediji “Ortaci na točkovima” Majkla Dauza.

Režiser Dauz, koji je inače poznat po komediji “Goon” iz 2011. godine, spojio je u ovom filmu Vika (Bautista) i Stjua (Nandžijani) – dva različita karaktera između kojih vlada generacijski jaz koji se nalazi u osnovi humora ove akcione komedije.

Stju je brbljivi milenijalac koji mrzi rizike i pored redovnog posla u prodavnici sportske opreme on dodatno zarađuje kao vozač Ubera pokušavajući da stekne dovoljno novca za neke svoje buduće planove i rejting vozača od pet zvezdica mu je jedini cilj.

Vik je srednjih godina, stara škola, “alfa detektiv” i godine korišćenja nabildovanog tela kao vreće za udaranje, uzele su danak, međutim on nikad ne odustaje. Ne voli nove tehnologije i socijalne mreže, a kad se brzo naljuti brzo i povuče okidač.

O radu na filmu protagonista filma Kumail Nandžijani ističe:

“Nikada nisam imao priliku pre ove da igram u akcionom filmu. Volim ovakve filmove, scenario je veoma interesantan i smešan i ovo je ona vrsta akcije gde ima mnogo komedije utemeljene na pravi način. Inače, veliki sam fan Dejva Bautiste”.

Profesionalni rvač i glumac Bautista se nadovezuje:

“Ima svega u ovom filmu, ali mislim da ćemo na kraju dana naterati ljude da se smeju”.

Akciona komedija 20th Century Fox-a čiju režiju potpisuje Majkl Dauz okupila je glumačku ekipu: Iko Juvejs, Natali Morales, BetiGilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan.

Slušaj Radio S3 i osvoji karte za film ORTACI NA TOČKOVIMA u Kombank Dvorani!