Jelena Karleuša performansom na Ulazu oduševila publiku


Jelena Karleuša je sinoć na festivalu Ulaz svojim performansom oduševila publiku. Kada se spustilo platno na kojem je bila projekcija njenog artworka,  pojavila se pevačica u belom i otpevala prvu pesmu.

Jelena Karleuša je, kao što je i najavila, priredila spektakularan show. Nastup su obeležili scenski kostimi, koreografija plesača, specijalno osvetljenje i efekti.

Festival je inače počeo nastupom Tropico benda i njihovom pesmom Zauvek tvoj .

Dobro veče, “Ulaz”. Dočekali smo i ovu letnju noć! Da li nas volite?

Posle ovacija publike, nastavili su sa izvođenjem svojih hitova, Samo idi i Sve moje zore, za koju su 2017. godine snimili i live verziju u projektu Radio S Live.

Prvi put nakon porođaja, nastupila je i Aleksandra Prijović, koja je nedavno objavila novu pesmu, koju ste premijerno čuli na Radiju S3.

Ulaz  je okupio najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine. Posetioci će uživati ukupno u 45 koncerata. Sinoć su nastupili i Petar Grašo, Andreana Čekić i mnogi drugi.

Večeras na Jelen bini nastupa Magla bend, koji je na društvenim mrežama najavio takođe video spektakl.

Pored njih nastupiće i Željko Joksimović, Aco Pejović, Haris Džinović i mnogi drugi.

Poslednjeg dana festivala, u subotu 13. jula, posetioci će moći da uživaju u nastupima Saše Matića, Ane Bekute, Amadeus benda, Adila, Milice Todorović, Dragana Kojića Kebe, THCF, Corona x Rimski, Senidah.