Hurricane – Hasta la vista favorit na Beoviziji


Hurricane – Hasta la vista pesma je objavljena pre samo 5 dana i već je prva u trendingu na YouTubu. Sudeći po komentarima i broju pregleda, ova pesma ima sve šanse da bude ovogodišnji predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije.

Hurricane - Hasta la vista

 

Na “Beoviziji” takmičiće se 24 učesnika od kojih će samo jedan predstavljati našu zemlju na “Evroviziji 2020” koja se održava u Roterdamu.

Među takmičarima se našao i Andrija Jo, popularni YouTuber, koji takođe jedan od favorita. On nastupa 28. februara, u prvom polufinalu, sa pesmom “Oči Meduze” Andrije Jo, dok ćemo “Hasta la Vista” slušati 29. februara na drugoj polufinalnoj večeri.

Grupa Hurricane je postala poznata u septembru 2019. godine, kada su objavile svoju prvu pesmu na srpskom jeziku Favorito koja je postala jedan od najvećih hitova 2019. godine u regionu.

Još tada su Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić videli kao predstavnice Srbije na predstojećoj Evroviziji.

Grupu Hurricane čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević! One su se proslavile pesmom Irma Marija koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, koja govori o užasnom uraganu koji ga je zadesio. To je ujedno i njihova prva pesma. Sanja Vučić je inače nekadašnja učesnica Evrosonga, a Ksenija Knežević ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza.

U novembru mesecu su objavile pesmu AVANTURA koja je za jako kratko vreme dospela na prvo mesto trending liste Youtuba i samo za 3 dana imala 2 miliona pregleda. Spot za ovu pesmu Ksenija, Sanja i Ivana snimile su na Karibima. Poslednjeg dana 2019. Godine objavile su pesmu Brzi prsti. Članice ove grupe Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić imaju razloga da budu ponosne.jer su za kratko vreme privukla veliku pažnju na našoj muzičkoj sceni.

Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3 u uživaj u novoj pesmi grupe Hurricane – Hasta la vista!