Harry Styles ima letnji hit – Watermelon Sugar


Harry Styles ima letnji hit – Watermelon Sugar, koji je u trendingu širom sveta, pa čak i u Srbiji, a objavljen je pre samo 3 dana. Pesma ima već skoro 18 miliona pregleda na YouTubu.

U spotu, dešavanje je na pikniku u Malibuu, sa puno lepih devojaka koje asociraju na leto. Ovo je inače njegov četvrti singl  sa drugog studijskog albuma, Fine Line, koji je objavio u decembru prošle godine.

Uprkos tome što je One Direction prestao da postoji pre pet godina, sva petorica momaka iz grupe – Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Liam Payne započeli su solo karijere i izdavali albume i singlove.

Svako od njih je otišao u drugom pravcu u odnosu na muziku koju su stvarali dok su bili u bendu.

Harryijev dugo očekivani, drugi po redu, album Fine Lines objavljen je samo nedelju dana kasnije od trenutka kada je Liam objavio svoj prvenac.

Louis, s druge strane, biće peti i poslednji član nekadašnje grupe koji će objaviti svoj prvenac u ovoj godini, dok je i Niall objavio drugi album nedavno.

Zayn sve to vreme sarađuje sa drugim pevačima- poslednjih godinu i po dana se posvetio najviše kolaboracijama. On je inače prvi član benda koji je napustio grupu i započeo solo karijeru.

Iako je Liam Payne u više navrata rekao da će se bend ponovo okupiti,  Niall Horan je nedavno to demantovao.

Horan je rekao da se u poslednje vreme on, Harry Styles, Liam Payne i Louis Tomlinson redovno čuju, ali da nema ništa od ponovnog okupljanja grupe.

Iako je ove godine tačno decenija od osnivanja grupe, jubilej neće slaviti jer kako je Niall rekao, u ovom trenutku, kada imaju solo karijere, bilo „čudno“ i „ludo“ da obeležav.aju desetogodišnjicu grupe koja više ne postoji.

One direction se raspao pre više od 5 godina, u martu 2015. godine. Oni su uz Zayna Malika bili prva, originalna postavka benda koja je karijeru počela nastupom u X faktoru 2010. godine. Brzo nakon toga  Simon Cowel ih je spojio u bend One direction koji je postao jedan od najpopularnijih i najuspešnijih muških bendova na svetu.

Harry Styles ima letnji hit Watermelon Sugar koji možeš da slušaš na Radiju S2. Slušaj hitove i ništa drugo.