One Direction se ipak neće ponovo okupiti


One Direction se ipak neće ponovo okupiti, kako je izjavio Niall Horan. Pre toga je i  Zayn Malik rekao da neće biti deo okupljanja grupe.

Iako je Liam Payne u više navrata rekao da će se okupljanje dogoditi, u novom intervjuu Niall Horan je rekao da ništa nije dogovoreno.

Horan je rekao da se poslednjih nedelja on, Harry Styles, Liam Payne i Louis Tomlinson redovno čuju, ali da nema ništa od ponovnog okupljanja grupe.

„Ne, nećemo se okupiti. Normalno, o tome se mnogo priča u ovom trenutku, jer se ove godine obeležava deset godina od osnivanja grupe, ali neće biti pravog okupljanja. Samo se češće čujemo u poslednje vreme,“ rekao je Horan.

Iako je ove godine tačno decenija od osnivanja grupe, jubilej neće slaviti jer kako je Niall rekao, u ovom trenutku, kada imaju solo karijere, bilo „čudno“ i „ludo“ da obeležavaju desetogodišnjicu grupe koja više ne postoji.

One direction se raspao pre više od 5 godina, u martu 2015. godine, kada su se Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan dogovorili da će se ubuduće posvetiti solo karijerama.

Oni su uz Zayna Malika bili prva, originalna postavka benda koja je karijeru počela nastupom u X faktoru 2010. godine. Brzo nakon toga  Simon Cowel ih je spojio u bend One direction koji je postao jedan od najpopularnijih i najuspešnijih muških bendova na svetu.

One Direction je ostavio veliki trag u muzici, tako da svaku aktuelnu mušku grupu porede sa njima, pa i čuveni sastav BTS.  Njih često nazivaju korejski 1D.

Liam je objavio u decembru prošle godine svoj  debi album  LP1 na kojem se našla i pesma All I Want (For Christmas), koju je objavio krajem novembra. Pre mesec dana je objavio pesmu Midnight u kolaboraciji sa Alessom.

One Direction se ipak neće ponovo okupiti , ali slušajte njihove najveće hitove na Radiju S2.