Ekipa Radija S3 priredila iznenađenje momcima iz Magla benda


Ekipa Radija S3 priredila iznenađenje momcima iz Magla benda, kada su u emisji premijerno predstavili svoju novu pesmu Stabilno loše. Prvo iznenađenje bilo je kada se u studiju Radija S3 pojavila Jovana Jocić, Vladanova izabranica, koja inače glumi u spotu.

Svaki čovek ima period u životu kada je stabilno loše u životu. Nisam nikome hteo da puštam pesmu pre nego što je izašla, čak ni ukućanima, zato što sam jednom pokušao da pustim i onda je moj brat ceo dan pevao pesmu. Tekst je napisala legendarna Marina Tucaković i velika nam je čast i  zadovoljstvo da smo po prvi put sarađivali sa Marinom, posle toliko godina. Po prvi put u životu sam ja lično odreagovao na tekst kada sam ga pročitao i kad sam čuo demo sa tim tekstom, rekao sam odmah da je ovo ludilo. – rekao je Vladan Savić.

Ekipa Radija S3 je pripremila momcima iz benda još jedno iznenađenje kada je uključila Marinu Tucaković u program, na šta je popularni pevač izjavio da ima tremu.

Žena koja je napisala najveće hitove domaće muzike ikad, u uključenju je izjavila:

Meni je Boki Vasić snimio tu pesmu, ja momke nisam ni upoznala, i pesma mi je delovala vrlo interesantno i to mi je palo na pamet i baš mi se dopada. Vlada je to sjajno otpevao!

Muziku i aranžman je radio  Bojan Vasić, a mix i mastering Jan Magdevski.

Pesma je posle par sati dospela na trending listu YouTuba, i sudeći po komentarima fanova, biće pravi letnji hit.

Pogledajte spot:

 

Dobar je ovo grad kad pukne me ludilo👍👍👍👍 REPEAT REPEAT

Bas je dobra stvar! Zarazno i odmah posle prvog slusanja vrtis u galvi ” stabilnoo losee, druge me trose

Znaci braca objasnila PESMA,BEAT SPOT–KIDALICA!!!😼😻😻😻

Ekipa Radija S3 priredila iznenađenje momcima iz Magla benda, a oni su nama poklonili još jedan hit koji će možda čak i biti poznatiji od  Samo se noćas pojavi, koja se posle više od dve godine redovno izvodi na nastupima muzičara širom regiona i koja ima čak 60 miliona pregleda na YouTubu.