Džejla Ramović otpevala pesmu na engleskom i oduševila fanove


Džejla Ramović otpevala pesmu na engleskom “Dance and I” koju u originalu izvodi Dance Monkey u pratnji svoje sestre Lejle Ramović. Ovim videom koji je Džejla okačila na svoj IGTV su još jeedno pokazale da su odličan tandem. Za samo nekoliko minuta ovaj snimak na Instagramu imao je oko 300.000 pregleda što pokazuje da se svima dopala ova sjajna interpretacija.

 

View this post on Instagram

 

@ramoviclejla #ostanitekući

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Samo jedan od brojnih komentara i komplimenata koje je dobila bio je “Očekujemo vas na Evrosongu. Bez teksta smo”. Preko 800 komentara se nalazi ispod ovog video snimka, a gotovo da ne postoji negativan.

Džejla Ramović je objavila novu pesmu u decembru prošle godine, prvu od kada je pobedila u muzičkom takmičenju Zvezde granda, juna 2019. godine. Od samog početka takmičenja u prethodnoj sezoni bila je miljenica publike. Pesma ’’Ruine’’ je danima bila u trendingu na YouTubu asada ima skoro 12 miliona pregleda.

Pesmu potpisuju Darko Dimitrov, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst delo čuvene Marine Tucaković i njenog sina Milana Laće Radulovića. Crno-beli spot je još više naglasio lepotu mlade zvezde, koja je prvi put postala poznata široj javnosti kad je otpevala u jednom sarajevskom studiju cover pesme Moje si nebo, Adila Maksutovića.

Džejla je posle takmičenja u Zvezdama Granda rekla da o pobedi  nikada nije ni sanjala i  da joj na prvom mestu obrazovanje, odnosno da će po završetku srednje škole upisati Ekonomski fakultet. Posle pobede, Džejlu i njenu mentorku, Mariju Šerifović,  u Goraždu, njenom rodnom mestu,  dočekalo je preko 10.000 ljudi.

Slušaj ’’Ruine’’ i više pesama koje voliš na omiljenom Radiju S. Slušaj radio uživo, preko weba, ili skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe najnovije vesti iz sveta muzike i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.