Džejla Ramović oduševila novom pesmom


Džejla Ramović objavila je novu pesmu, prvu od kada je pobedila u muzičkom takmičenju Zvezde granda, juna 2019. godine. Od samog početka takmičenja u prethodnoj sezoni bila je miljenica publike koja odavno očekuje njenu pesmu.

Pesma Ruine, koju je objavila na YouTubu pre samo dva dana, već je druga u trendingu sa preko 1 600 000 pregleda.

Početkom godine je Marija Šerifović  otkrila šta misli o mladoj pevačici, izjavivši da se pre 35 godina rodila Marija Šerifović a pre 16 godina Džejla Ramović. Par meseci kasnije joj je i postala mentor u takmičenju i nije krila oduševljenje pobedom svog favorita.

-Nakon mnogoooo godina se ukus žirija i publike poklopio. Od srca hvala svimaaaa! ❤️Bravo devojkoooooo! ALEEEE ALEEEEE! ❤️ – napisala je tada Šerifovićeva na svom Instagram profilu..

Džejla je posle takmičenja rekla da o pobedi  nikada nije ni sanjala i  da joj na prvom mestu obrazovanje, odnosno da će po završetku srednje škole upisati Ekonomski fakultet. Posle pobede, Džejlu i njenu mentorku u Goraždu, njenom rodnom mestu,  dočekalo je preko 10.000 ljudi.

Od tog trenutka njeni fanovi sa nestrpljenjem su čekali njenu novu pesmu koja joj je sledovala kao pobednici, ali taj dan je konačno stigao 9. decembra.

Džejla Ramović

Pesmu potpisuju Darko Dimitrov, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst delo čuvene Marine Tucaković i njenog sina Milana Laće Radulovića. Crno-beli spot je još više naglasio lepotu mlade zvezde, koja je prvi put postala poznata široj javnosti kad je otpevala u jednom sarajevskom studiju cover pesme Moje si nebo, Adila Maksutovića.

Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3 i uživaj u novim hitovima.