Osvoji Hisense Smart TV od 58 incha!

Datum:
19.03.2024

Dok svi na Mladence nose blendere, tostere i miksere, mi ti dajemo šansu da budeš najveća faca Mladenaca i na poklon svojim prijateljima ili rođacima koji proslavljaju Mladence na poklon odneseš Hisense smart TV od 58 incha! 

Igraj se sa nama od 18. do 22. marta, pogodi najviše pesama u našem muzičkom miksu i osvoji Hisense Smart TV od 58 incha!

Prvi slušalac koji na poziv voditelja pošalje poruku na viber broj 065 4444 494 dobija zadatak. U pitanju je muzički miks u trajanju od 10 sekundi, koji  koji u sebi sadrži 10 najprepoznatljivijih isečaka iz 10 različitih pesama koje se emituju na radiju S.  

Slušalac ima 30 sekundi da prepozna što više pesama iz kojih se sastoji miks.

Najbolji takmičar na kraju nedelje osvaja Hisense smart televizor 58A6K LED 4K UHD. U slučaju da na kraju nedelje imamo dva učesnika sa istim brojem tačnih odgovora, pobednik će biti onaj koji u revanš partiji bude imao više tačnih odgovora.

Pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.