Osvoji radni kutak za svog školarca!

Datum:
05.09.2023

Igraj našu muzičku školicu i osvoji rani kutak za svog školarca koji poklanja Jela!

Radio S ovog septembra organizuje muzičku školicu namenjenu svima koji vole dobru muziku.  Po ceo dan slušamo novi zvuk i najbolje pesme, a svakog dana testiramo vaše znanje i najbolje đake nagrađujemo vrednom nagradom koju dodeljuje Jela nameštaj.

Od 4. do 8. septembra, slušalac koji na poziv voditelja oko 11h, prvi pozove 011 40 40 400, dobija zadatak. U pitanju je muzički miks u trajanju od 10 sekundi, koji u sebi sadrži 10 najprepoznatljivijih isečaka iz 10 različitih pesama koje vrtimo na Radiju S.  

Slušalac ima 45 sekundi da prepozna što više pesama iz kojih se sastoji miks. Najbolji na kraju nedelje osvaja radni kutak za školarca.

U slučaju da na kraju nedelje imamo dva učesnika sa istim brojem tačnih odgovora, pobednik će biti onaj koji u revanš partiji bude imao više tačnih odgovora.

NAPOMENA: Konfiguracija se sastoji iz radnog stola, ormarića sa krilom i dve fioke, police sa tri otvora i visećom policom sa dva otvora. Dobitnik može da izabere ručice, kao i boju frontova. Stolica sa fotografije ne ulazi u ponudu, jer nije deo proizvodnog programa Jela nameštaja.

Praavilnik aktivacije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.