Osvoji SPA vikend za dvoje!

Datum:
21.04.2023

Pomozi nam da izaberemo muziku na Radiju S i osvoji produženi SPA vikend za dve osobe u Hotelu Zlatibor Mountain Resort & Spa. Od 24. aprila do 11. maja popuni muzički test i reci nam koje pesme bi voleo da vrtimo više, a koje su ti već dosadile.  

Na početnoj strani sajta radios.rs možeš da popuniš kratak i zabavan upitnik o tome koje pesme treba da sviraju na tvom omiljenom radiju. Desetak minuta tvog vremena i tvoj omiljeni radio će puštati više tvoje omiljene muzike!

Svi učesnici koji popune muzički test do kraja i ostave svoju e-mail adresu, mogu da osvoje našu nagradu.  

Dobitnik će biti odabran pomoću aplikacije za nasumični izbor dobitnika, i objavljen na sajtu Radija S u petak 12.05. 2023. tačno u 14h. 

Kompletan pravilnik aktivacije pogledaj OVDE.

Politiku privatnosti pogledaj OVDE.

12.05.2023. aplikacijom za nasumičan izbor, izvukli smo e-mail adresu potencijalnog dobitnika SPA vikenda u hotelu "Zlatibor". 

markodjuricic85@gmail.com dužan je da odgovori na naš e-mail i pošalje svoj broj telefona u roku od 3 dana kako bismo ga kontaktirali oko dalje procedure povodom osvajanja nagrade. U slučaju da se ne javi, pomoću iste aplikacije za nasumičan izbor, izvući ćemo drugog dobitnika.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.