Budi džek i osvoji vikend na Kopaoniku!

Datum:
03.03.2020

Budi džek i osvoji vikend na Kopaoniku! Muškarci, pozovite nas na 011 40 40 466 u periodu od 03.03. do 07.03. i ostavite osmomartovsku čestitku svojoj omiljenoj dami i to u jednoj od ove tri kategorije: žena zmaj, heroina ili mala plava. 8.marta sve čestitke će biti emitovane, a najzanimljivije po mišljenju produkcije Radija S3 osvojiće vikend putovanje u Hotelu Putnik na Kopaoniku. Za vreme aktivacije biće podeljene 2 nagrade za dve najoriginalnije čestitke. Budi džek i osvoji vikend na Kopaoniku! Slušaj muziku koja te pokreće na omijenom Radiju S3 i osvoji nezaboravno putovanje za sebe i svoju omiljenu damu! Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Budi džek Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv. Kompletno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim. Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba. Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela. Dodatni sadržaj: SPA & WELLNESS centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat i suvenirnica.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.