100% originalna jela

Datum:
15.05.2019

Radio S i Podravka pozivaju slušaoce da nam pošalju recepte za jela koja će voleti ONI koje VI volite (vaši prijatelji, vaša porodica, ali pre svega bi fokus trebalo da bude na jela koja će voleti deca). 100% originalna jela Stručni žiri bira 10 najboljih recepata koji će biti snimljeni u video produkciji Radija S, a zatim postavljeni na društvene mreže kako bi učestvovali u drugom krugu takmičenja. U drugom krugu takmičenja pozivamo slušaoce da glasaju i šeruju video snimke sa receptima koji im se najviše sviđaju. Video snimak koji u roku od 24h od trenutka objave dobio najviše lajkova/šerova osvaja kuhinju! Pravilnik akcije pogledaj OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela

Uroš Ilić pobednik akcije 100% originalna jela u kojoj je učestvovalo 10 takmičara iz cele Srbije! Romantika uvek donese nešto lepo! Ovoga puta, Urošu Iliću 100% originalna romantična večera donela je pobedu. Najveći broj vaših lajkova dobile su Romantične lazanje, koje su nagrađene poklon KUHINJOM!