Osvoji karte za film SAVRSEN NEPRIJATELJ

Datum:
13.04.2021

U sredu, 14. aprila samo na Radiju S3 osvojii  karte za film SAVRSEN NEPRIJATELJ. Projekcija je u CINE GRAND-u u sredu u 20:20. Delimo 3x2 ulaznice. Na znak voditelja, prvo troje koji se jave na  011/4040460 osvajaju po dve karte.

Radnja filma: Dok čeka svoj let na aerodromu u Parizu, uspešnom arhitekti Džeremiju prilazi jedna krajnje neobična i brbljiva devojka. Zbog njenog nasrtljivog ponašanja, Džeremi gubi let, a dok čeka sledeći avion, nikako ne uspeva da se otarasi dosadne neznanke. Iako se njihov susret čini slučajnim, uskoro će doći do zaokreta koji će njegov značaj transformisati u nešto mnogo opasnije. 

Pogledajte trejler:

 

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji cipelarnik!

Radio S i Jela nameštaj ti ovog proleća sređuju hodnik. Odgovori na naša tri pitanja u 10 sekundi i Jelin cipelarnik je tvoj.