Povratak u školu na Radiju S3

Datum:
28.08.2019

Povratak u školu na Radiju S3 je aktivacija u kojoj možete osvojiti sjajne Yuhor poklon pakete. Od ponedeljka 2.septembra, svakog radnog dana slušaoci će imati priliku da se igraju sa nama na Radiju S3! Povratak u školu na Radiju S3 Proveravamo poznavanje školskih predmeta (matematike, srpskog, geografije, istorije, hemije ili stranog jezika) kroz tekstove pesama koje emitujemo. Prvi slušalac koji nam se javi na znak voditelja i pozove broj telefona 011/40 40 460 – ide live u program –izabere jedan od ponuđenih predmeta i odgovara na postavljeno pitanje. Voditelj objavljuje da li je odgovor tačan i dodeljuje poklon ili u suprotnom upućuje sve slušaoce na novi termin. Nagradna aktivacija biće aktuelna sve do 13.septembra. Primer: Ako slušalac izabere kategoriju strani jezik, pitanje može biti koliko engleskih reči ima u određenoj pesmi. Povratak u školu na Radiju S3 ti donosi sjajne poklone, slušaj muziku koja te pokreće i slušaj pažljivo program! Pravilnik akcije pogledaj OVDE     

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.