Osvoji KIKI sobu na Radiju S

Datum:
06.08.2019

Osvoji KIKI sobu na Radiju S! Koliko dobro poznaješ države, gradove, reke? Osvoji KIKI sobu na Radiju S Pozivamo te da slušaš Jutarnji program Radija S svakog radnog dana od 8-9h, u periodu od 26.08 do 30.08. Kada voditelji daju znak, prvi slušalac koji se javi na 011/40 40 400 učestvuje u kvizu! Voditelji zadaju slovo, a slušalac za 60 sekundi treba da odgovori na što više pojmova koji počinju tim slovom. Slušaocima se pitanja postavljaju sve dok na iste daju odgovore, tj. do isteka 60 sekundi od početka kviza. Svaki slušalac koji učestvuje u kvizu dobija JELA JAGODINA dnevnu nagradu, dok slučalac koji na kraju nedelje ima najveći broj tačnih odgovora osvaja glavnu nagradu, dečiju KIKI sobu. Osvoji KIKI sobu na Radiju S! Kolekcija nameštaja koja se poklanja ima sve elemente koji su potrebni za opremanje moderne dečije sobe. Konfiguracija sadrži: krevet sa fiokom, garderober, ormarić, viseću stalažu, kompjuter sto i klub sto iz kolekcije KIKI. Pravilnik kviza možete naći OVDE. Srećno!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.