Osvoji karte za PREVARANTKINJE SA VOL STRITA

Datum:
17.09.2019

Osvoji karte za PREVARANTKINJE SA VOL STRITA, film koji je inspirisan člankom iz Njujork Magazina koji je izašao 2016. godine. U sredu, 18.09. slušaj hitove na maximum na Radiju S3 i osvoji karte za ovaj sjajan film. Slušaj pažljivo program i na znak voditelja, pozovi 0114040460 i osvoji karte! Priča prati plan za osvetu dve striptizete kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Vol Strita koji su njihovi klijenti. Ne postoji bolja glumačka postava od muzičkih zvezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Vol Stritu. Pre nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvezda, radila je upravo kao striptizeta u Njujorku. Ova mešavina drame, komedije i krimi filma zabaviće i muškarce i žene! Režiju potpisuje Lorene Scafaria, dok su u ostalim ulogama i Constance Wu i Julia Stiles. Osvoji karte za PREVARANTKINJE SA VOL STRITA i gledaj ovo ostvarenje u Kombank Dvorani! Film "Prevarattkinje sa Vol Strita'' pokupio je brojne pozitivne kritike na premijeri u Torontu. Utisci su toliko dobri da kruže glasine da bi mogao biti nominovan  za Oskara. Na samoj premijeri glavne glumice na čelu sa JLo su  impresionirale svojim izgledom na crvenom tepihu. Podsećamo, diva je nedavno proglašena za modnu ikonu  2019. godine. Ostale glumice su istakle kako je Lopez svima bila poput majke tokom snimanja filma držeći uvek dobru energiju i volju za rad.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.