Osvoji karte za predstavu Boje šteka

Datum:
25.02.2020

Osvoji karte za predstavu Boje šteka koja se igra 27. februara u Akademiji 28. U ovoj urnebesnoj komediji Favi produkcije glume Petar Strugar, Uroš jovčić i Đorđe Stojković. Slušaj omiljeni Radio S3 u sredu 26. februara i na znak voditeljke, javi se na 011 40 40 460. Osvoji karte za predstavu Boje šteka Trojica autsajdera: nastavnik srpskog jezika, vlasnik propalog kioska brze hrane i mašinski tehničar bez posla, nesnađeni u vremenu tranzicije i sistemu koji ne funkcioniše, ulaze u avanturu koja će ih (bar im se tako čini) dovesti do velike količine novca. Petar Strugar glumi ulogu Bekija. Propali vlasnik kioska brze hrane. Student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar. Ne izlazi iz kladionice. Dorćolac, bivši amaterski bokser. Uroš Jovčić glumi Trleta. Nastavnik Srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu žvaku - čitao negde. Đorđe Stojković glumi Trleta. Mašinski tehničar, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt. Tajkun, Šef, Gazda, Poštar, pas Rambo, Karabatić, žandarmerijski odred, komandir žandarmerijskog odreda - učestvuju, ali se ne pojavljuju... Angažovani od mnogo većih igrača, ova trojica ’’kriminalaca’’ upadaju u niz nepredviđenih situacija i događaja. Ova interesantna komedija sa autentičnim likovima, bezbroj komičnih situacija i izuzetno duhovitih dijaloga, učininće sve da vam ulepša veče i dobro vas nasmeje. Osvoji karte za predstavu Boje šteka koja se igra 27. februara u Akademiji 28! Dvoje najbržih slušalaca nagrađujemo sa po dve karte za ovu sjajnu predstavu.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.