Osvoji karte za koncert Halida Bešlića

Datum:
04.07.2018

Osvoji karte za koncert Halida Bešlića! Slušaj najraznovrsniju muziku na tvom omiljenom Radiju S3  i osvoji DVE karte za koncert legende Halid Bešlić u Sava Centru u utorak 8. maja  Kad god čuješ Halidovu pesmu na Radiju S3 pozovi nas na 011 4040 460. Halid Bešlić je nedavno gostovao na Radiju S3 a naša  ekipa ga iznenadila miksom njegovih najvećih hitova!  Halid Bešlić održaće koncert u Beogradu 8. maja. On će se s publikom družiti u Sava centru čemu se neizmerno raduje. Nakon godinu i po dana, koliko je prošlo od njegovog poslednjeg koncerta u Beogradu, jedan od najpopularnijih pevača s prostora bivše Jugoslavije rešio je da ponovo svojim fanovima u srpskoj restonici priredi veče za pamćenje. On već uveliko radi na repertoaru, a uskoro će početi i sa probama sa svojim bendom.  

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.