Osvoji karte za koncert Baneta Opačića

Datum:
04.07.2018

Osvoji karte za koncert Baneta Opačića! Bane Opacic official, naš proslavljeni kompozitor i tekstopisac, održaće svoj prvi solistički koncert 11.maja u Sava Centru. Javite nam se u inbox, napišite koja vam je omiljena Banetova pesma i osvojite DVE ulaznice  Njegove autorske početke ostali su upamćeni po uspešnim albumima Dade Glišića i Saše Kovačevića sa kojih su se izdvojile pesme  “Sto bespuća”, “Kopija”, “Ruka za spas”, “Jedina si vredela” . Ove pesme su i sad hitovi na  najslušanijim radio stanicama u regionu. Bane Opačić je bio jedan od najbližih saradnika Darka Radovanovića, i njihovu saradnju je obeležila pesma  “Ako je do mene”. Sa Lexington bendom stvara jedan potpuno novi muzički fazon  i ovaj bend već nakon dva izuzetno uspešna albuma pravi svoj veliki solistički koncert u Beogradu. Pesme poput “Dobro da nije neko veće zlo”, “Donesi”, “Godinama”, “Pijane usne”, “Kako je tako je” i mnoge druge koje je napisao za Lexington band, učinile su Baneta jednim od najpoznatijih kompozitora svoje generacije. Bane Opačić će publiku na svom koncertu u Sava Centru voditi kroz svojevrsni vremeplov svog umetničkog  stvaralaštva.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI