Osvoji karte za koncert Ane Bekute

Datum:
24.10.2018

Osvoji karte za koncert Ane Bekute u Sava Centru 25.10. Slušaj muziku koja te pokreće, na omiljenom Radiju S3 i na znak voditeljke pozovi 011 40 40 460! Ko se prvi javi, osvaja dve ulaznice za koncert Ane Bekute. Osvoji karte za koncert Ane Bekute Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijihi najpopularnijih srpskih pevačicanarodne muzike, prepoznatlјiva po odličnim vokalnim mogućnostima, velikom broju hitova i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima, kako u našoj zemlјi tako i u inostranstvu. Već tri decenije,Bekuta važi i za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, koja je taj imidž izgradila zahvalјujući svom velikom profesionalizmu i dobrim pesmama. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimlјenih albuma.Neki od njenih najpoznatijih hitova su: „Ne živim sama“, „Kumina pesma“, „Ja nisam rođena da živim sama“, „Kriv si samo ti“, „Rano moja“, „Bekrija“, „Ostavlјena ja“, „Đavole“, „Veselјak“, „Tugo moja crnooka“, „A time izneveri”

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.