Osvoji karte za film Parazit

Datum:
03.03.2020

Osvoji karte za film Parazit, koji je ove godine osvojio čak 4 Oskara! Ovaj film je nominovan u čak 6 kategorija za najprestižniji filmsku nagradu - Oskar, a prethodno je dobio Zlatnu palmu i Zlatni globus. Slušaj Radio S3 i muziku koja te pokreće! U sredu 4. marta, slušaj nas pažljivo i na znak voditelja pozovi na 011 40 40 460, jer prvo dvoje koji se jave dobiće po dve karte za ovo oskarovsko ostvarenje. Poklanjamo karte za projekciju u Kombank Dvorani, u sredu 4. marta u 22h. Crna komedija smeštena u savremeno doba Južne Koreje ispituje ogromne klasne razlike sugrađana Seula i bez mnogo napora premešta sam tok priče iz komičnih scena ka napetom trileru, živo prikazujući trenutke očaja trenutnog kapitalizma. Radnja filma prati porodicu Kim koja živi u sirotinjskom podrumskom stanu u Seulu. Majka, otac i dvoje odrasle dece nemaju posao i snalaze se kako znaju. Rade jednokratne posliće, račune ne plaćaju, pa su im telefoni isključeni, jure besplatni vajfaj komšija, a prozor im gleda na uličicu u kojoj uriniraju pijanci. Kada sin Ki-woo dobije priliku da daje časove engleskog ćerki bogataške porodice Park, oni veoma lukavo jedan po jedan, uz pomoć spletki, dolaze do različitih poslova kod Parkovih. Gospodin i gospođa Park su japiji i zadovoljni su angažmanom Ki-wooa i njegove porodice iako ne znaju da su oni u krvnom srodstvu. Slušaj muziku koja te pokreće i osvoji karte za film Parazit samo na Radiju S3!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.