Osvoji karte za film ORTACI NA TOČKOVIMA

Datum:
09.07.2019

Osvoji karte za film ORTACI NA TOČKOVIMA u Kombank Dvorani! Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3 u sredu, 10. jula i na znak voditelja javi se na broj telefona 0114040460 i osvoji karte za film. Poznati stand up komičar i glumac Kumail Nandžijani i američka zvezda i profesionalni rvač Dejv Bautista igraju u urnebesnoj komediji "Ortaci na točkovima" Majkla Dauza. Režiser Dauz, koji je inače poznat po komediji "Goon" iz 2011. godine, spojio je u ovom filmu Vika (Bautista) i Stjua (Nandžijani) - dva različita karaktera između kojih vlada generacijski jaz koji se nalazi u osnovi humora ove akcione komedije. Stju je brbljivi milenijalac koji mrzi rizike i pored redovnog posla u prodavnici sportske opreme on dodatno zarađuje kao vozač Ubera pokušavajući da stekne dovoljno novca za neke svoje buduće planove i rejting vozača od pet zvezdica mu je jedini cilj. Vik je srednjih godina, stara škola, "alfa detektiv" i godine korišćenja nabildovanog tela kao vreće za udaranje, uzele su danak, međutim on nikad ne odustaje. Ne voli nove tehnologije i socijalne mreže, a kad se brzo naljuti brzo i povuče okidač. O radu na filmu protagonista filma Kumail Nandžijani ističe:
“Nikada nisam imao priliku pre ove da igram u akcionom filmu. Volim ovakve filmove, scenario je veoma interesantan i smešan i ovo je ona vrsta akcije gde ima mnogo komedije utemeljene na pravi način. Inače, veliki sam fan Dejva Bautiste".
Profesionalni rvač i glumac Bautista se nadovezuje:
“Ima svega u ovom filmu, ali mislim da ćemo na kraju dana naterati ljude da se smeju".
Akciona komedija 20th Century Fox-a čiju režiju potpisuje Majkl Dauz okupila je glumačku ekipu: Iko Juvejs, Natali Morales, BetiGilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan. Slušaj Radio S3 i osvoji karte za film ORTACI NA TOČKOVIMA u Kombank Dvorani!

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.