Osvoji karte za film Novi mutanti

Datum:
02.09.2020

Osvoji karte za film Novi mutanti na Radiju S3, u četvrtak 03.09. koji se prikazuje u Kombank Dvorani. U  terminu od 14 do 18h, po principu ko se prvi javi na znak voditelja  na broj telefona 011 40 40 460. Poklanjamo 2x2 karte za dvoje najbržih. 20th Century Fox u saradnji sa Marvel Entertaiment predstavlja film Novi mutanti, originalni horot triler smešten u izolovanu bolnicu, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijatljestvo će biti na testu dok se budu borili za život. Osvoji karte za film Novi mutanti na Radiju S3, u četvrtak 03.09. koji se prikazuje u Kombank Dvorani. Najveće hitove domaće muzike slušaj na svojoj omiljenoj radio stanici. Muziku koja te pokreće  možeš da slušaš sa bilo kog uređaja, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.