Ema Radujko: Teodora me nije pogurala na početku karijere

Datum:
07.02.2024

Mlada muzička zvezda Ema Radujko je gostovala na radiju S3 i tom prilikom se dotakla gorućih natpisa u medijima - da li kopira Teodoru Džehverović.

S obzirom na to da ju je šira publika upoznala tek nakon što je gostovala u spotu Teodore Džehverović za pesmu ,,Vu”, voditeljka ju je upitala da li misli da joj je taj momenat bio ključan u karijeri I da li smatra da joj je to bila prekretnica upravo zbog Teodore.

  • Iskreno, ne mislim da je ona ta koja me je pogurala, zato što sam ja pre toga već napravila svoju priču. Bila sam već jako aktuelna. Mislim da nam je to super bilo. Eto to smo onako resile čisto iz zabave da budemo u tom spotu – započela je ona.

Iako se Teodora nikada nije oglašavala po tom pitanju, voditeljka ju je pitala da li su nekada pričale o svim naslovima koji su kružili I koji I dalje kruže, kao I šta joj je Tea rekla.

  • Nismo se iskeno bavile tom temom, niti smo sad kao sele da pričamo ,,Ej, da li ti mene kopiraš” I šta ljudi pričaju. Ona je svesna sebe I ja sam svesna sebe. Pre smo se mnogo više družile, ja sam sad u obavezama, samo sam u poslu. Svaka je na svojoj strani – zaključila je Ema.

 

Emino gostovanje na Radiju S3 možete pogledati u nastavku:

View this post on Instagram

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

PREPORUČUJEMO