Snimanje spota za pesmu Produži dalje

Datum:
14.07.2020

Snimanje spota za pesmu Produži dalje je prošlo u sjajnom raspoloženju. Pogledajte kadrove koji će vam otkriti deo prvog spota iz projekta Zvezde pevaju zvezde XTRA. Premijera spota je zakazana za sredu, 15. jul u 14h na oficijalnom YouTube kanalu Radija S.  Istog dana, par sati ranije, tačnije u 9h, slušaoci Radija S će čuti Nevenino izvođenje legendarnog Čolinog hita pre svih. Kako je proteklo  snimanje spota za pesmu Produži dalje pogledaj ovde:

Aranžman je toliko drugačije da će vam biti teško na prve taktove da prepoznate koja je pesma u pitanju.

Jako sam uzbuđena zbog pesme koju sam snimilila i zbog toga što je u pitanju pesma Zdravka Čolića, autora Bore Đorđevića i Kornelija Kovača. Velika je odgovornost a u isto vreme i velika sreća i zadovoljstvo i jedva čekam da vidim konačan utisak kod publike i kod ljudi koji znaku ovaj hit iz 1977. godine - rekla je Nevena u gostovanju na Radiju S. Svi su odrasli uz tu muziku, pa i ja koja sam rođena 1994. godine. Iskreno, nije bilo lako, napraviti u potpuno drugačijem stilu i aranžmanu veliki hit, kakva je ova pesma, tako da se nadam da smo uspeli da približimo neki malo drugačiji zvuk a da opet ostane – Zdravko Čolić.

U projektu Zvezde pevaju zvezde XTRA, pored Nevene učestvuju i Angellina, Sara Jo, Edita i Zoi koje će  u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati neke od najboljih domaćih pesama. Za svaku od ovih pesama snimljen je i video spot.  Sigurno ćete biti više nego i iznenađeni kad čujete potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obeležili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju. Do kraja avgusta imaćemo pet novih obrada koje će zazvučati kao potpuno nove pesme i koje će sve generacije zavoleti.  Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj jer će ovo leto stvarno biti XTRA.

PREPORUČUJEMO