Scooter Broun kupio prava na pesme Taylor Swift

Datum:
03.07.2019

Scooter Broun kupio prava na pesme Taylor Swift tako što je kupio njenu staru izdavačku kuću za 300 miliona dolara, a time će posedovati prava na njenih poslednjih 6 albuma. Scooter Braun je poznati muzički menadžer, koji stoji iza brojnih velikih zvezda kao što su Justin Bieber, Ariana Grande ili Demi Lovato. Scooter Broun kupio prava na pesme Taylor Swift Taylor je za ovo saznala iz novina i ubrzo se oglasila na Tumblru:
Saznala sam da je Scooter Braun kupio moj rad nakon što je to objavljeno svetu. Jedino o čemu sam mogla da razmišljam jeste zlostavljanje koje sam godinama trpela od ovog čoveka. Na primer, kada je Kim Kardashian osmislila ilegalno snimanje telefonskog razgovora i to potom objavila, pa me je Scooter sa svojim klijentima zlostavljao online. Ili kada je njegov klijent Kanye West organizovao osvetnički p**no spot, u kojem me je skinuo golu. Sada mi Scooter otima životni rad koji mi nije bio ponuđen da kupim. To znači da će moje muzičko nasleđe ležati u rukama nekoga ko je pokušao da ga ospori.
Taylor je još napisala:
Kada sam napustila Scotta i njegovu izdavačku kući znala sam da će jednog dana prodati moj rad. Ali nikada nisam ni zamišljala da će ga prodati Scooteru. Svaki put kada me je Scott čuo da izgovaram ime Scooter Braun bilo je dok sam plakala ili dok sam se trudila da zadržim suže. Znao je šta radi. Kontrolišu ženu koja ne želi da je povezuju sa njima.
Ubrzo se oglasila i supruga Scootera Brauna, koja je demantovala da Taylor nije znala:
Data ti je šansa da dobiješ svoj radi, ali si to odbila. Interesantno je to što se groziš muškarca koji je verovato u tebe kada ti nisi verovala u sebe. Tvoj tata je akcionar izdavačke kuće, pa je bio obavešten o kupovini. Borchetta ti je lično rekao o tome, tako da ne, nisi saznala ove vesti tek sada sa ostatkom sveta. I ko si ti da pričaš o zlostavljanju? Svet je gledao kako sakupljaš i bacaš prijatelje kao cvetove. Moj suprug je sve osim nasilnika. Proveo je svoj život braneći ljude i akcije u koje veruje.
Justin Bieber je stao na stranu Scootera Brauna, kao i mnogi drugi poznati muzičari. Slušaj hitove na maksimum na Radiju S4 i uvek budi u toku sa novitetima na svetskj muzičkoj sceni.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Taylor Swift izdaje novi album Lover

Taylor Swift izdaje novi album Lover 23. avgusta, koji će imati 18 pesama u kojima će glavna tema biti ljubav, iako je dosada bila poznata po pesmama koje govore o njenim iskustvima iz tinejdžerskog i mladalačkog doba.