Taylor Swift izdaje novi album Lover


Taylor Swift izdaje novi album Lover 23. avgusta, koji će imati 18 pesama u kojima će glavna tema biti ljubav, iako je dosada bila poznata po pesmama koje govore o njenim iskustvima iz tinejdžerskog i mladalačkog doba.

Ovo je sedmi album Taylor Swift, a kako je najavila na Live-u na svom Instagramu juče, u  saradnji sa američkim lancem supermarketa Target, objaviće i četiri verzije deluxe albuma, od kojih će svaki imati drugačiji sadržaj.

Odmah posle Live-a, Taylor je objavila singl You Need To Calm Down

Većinu pesama koje izvodi je napisala sama, a zanimljivo je da pored toga što i glumi, svira 4 instrumenta.  Ona je  jedina žena koja je dve godine zaredom osvojila nagradu Gremi  u kategoriji album godine. Do sada je osvojila ukupno deset Gremija, dvadeset četiri Bilbordovih muzičkih nagrada, devetnaest Američkih muzičkih nagrada, sedam nagrada Udruženja kantri muzike i šest nagrada Akademije kantri muzike

Njeno pisanje su nagradili Udruženje tekstopisaca Nešvila i Kuća slavnih tekstopisaca. Taylor je do sada prodala  više od 80 miliona albuma, „Forbs“ procenjuje da je zaradila preko 450 miliona dolara.