Saša Kovačević najavio nove pesme

Datum:
05.05.2020

Saša Kovačević najavio nove pesme teaserom na svom YouTube kanalu. METAMORPHOSIS startuje 10.05.2020. i na ovom albumu će se naći koliko je za sada poznato, 4 pesme: Pantera, Ona, Moja Malena i Afera.  
Trending May rezerviran: Sasa Kovacevic🤩🔥 "Ako kazem da volim te odavde do neba, zazmuri i daj mi te usne od meda" Auuuuu, ova ce da bude hit, ova 2 stiha udjose u usi brzo.. Hvala sto póstoji jedan ovakav u Srbiji.. Drago mi je si tako svestran Sale....To je evidentno ...I supeer ti je ovaj latino zvuk..Samo ńam to priusti.. 😊 To si ti deff! – samo su su neki od komentara fanova na teaser koji je samo za 10 sati pregledan 100 000 puta.
Poslednju pesmu Saša Kovačević je objavio pre nešto više od godinu dana. Pesma Prevarena ima 32 miliona pregleda i postala je jako brzo hit i mnogi pevači je izvode na svojim nastupima. Pre toga objavio je pesme ’’Bez tebe me nema’’  i ’’Jedra’’ 2018. godine. Saša Kovačević je jedan od umetnika čije smo LIVE koncerte mogli da pratimo tokom vanrednog stanja. Koncerti u znak podrške lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima i drugim medicinskim radnicima u organizaciji Skupštine grada Beograda - Beograd pobeđuje obeležili su april mesec. Deset dana posle koncerta, snimak Saše Kovaćevića kako peva svoje najveće hitove uživo ispred Skupštine garada Beograda je i dalje u trendingu na YouTubu. Kada je pre 15 godina objavio pesmu „Jedina si vredela“, mnogi su sumnjali u njegov uspeh, budući da se opredelio za pop balade. Međutim, Saša je danas jedan od najpopularnijih pevača u regionu. Saša Kovačević najavio nove pesme  a do tada slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3!

PREPORUČUJEMO