Nataša Bekvalac je kao tetka super

Datum:
04.08.2020

Nataša Bekvalac je kao tetka super, izjavila je mlada Zoi u gostovanju u Odašiljaču. Zoi je četvrta učesnica projekta ZPZ XTRA! Njenu obradu čućete premijerno 5. avgusta samo na Radiju S u 9h, a spot na oficijalnom YouTube kanalu Radija S istog dana u 14h! Na pitanje voditelja Šilje i Steve kakvi su joj utisci o projektu rekla je:
Jako dobro, bolje nego što sam očekivala, jer ja ulazim uvek pesimistički u sve.
Kako je čuvena tetka Nataša reagovala na pesmu Nataša koju Zoi peva u projektu:
Rekla je da je predivno. Ja nisam htela da joj šaljem, poslala sam samo info traku, ali sam prosledila mami, koja je prosledila njoj. Nataša Bekvalac je kao tetka super. Često bi se njoj obratila radije nego nekom drugom. Slične smo dosta, znam da to što ću da joj  kažem, ona će da razume, nažalost...
Zoi će u potpuno novom aranžmanu otpevati legenadrnu pesmu Poslednje igre leptira Nataša. Pogledajte kako je protekli snimanje spota: Sara, kako je inače njeno pravo ime, je sa prvom pesmom Eto za samo par dana ušla na trending na YouTubu. Pre par godina je želela da bude blogerka, a kako nije htela da iko zna ko je ona, izmislila je umetničko ime, po kojem je sada prepoznatljiva. Zoi je definitivno nova mlada zvezda o kojoj će se i te kako pričati kada je reč o muzici. Talenat je očigledno nasledila od svoje tetke. Zoi je ćerka Dragane Bekvalac, rođene sestre Nataše Bekvalac. Tri i po meseca nakon debitantskog singla Evo, Zoi je objavila spot za pesmu Zovi, a intrigantni tekst o muškarcu koji je proganja, prati  kontroverzni video koji je izazvao veliki broj reakcija. Posle toga usledila je pesma Jasno mi je koju je objavila u februaru ove godine. Prva učesnica najvećeg radijskog projekta je Nevena Božović , koja je obradila hit Zdravka Čolića iz 1977. godine Produži dalje , koju ste 15. jula premijerno mogli da čujete na Radiju S. Nedelju dana kasnije je objavljena obrada Ti si mi u mislima mlade Angelline, a prekjuče Neko te ima koju izvodi Sara Jo. U projektu će učestvovati još jedna mlada zvezda domaćeg popa Edita koja će takođe u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati jednu od  najboljih pop pesama sa ovih prostora. One su deo najvećeg radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde Xtra. Zoi je četvrta učesnica projekta ZPZ  XTRA! Njenu obradu čućete premijerno 5. avgusta samo na Radiju S u 9h, a spot na oficijalnom YouTube kanalu Radija S istog dana u 14h! Prijatelj projekta ZPZ XTRA je Forma Ideale.

PREPORUČUJEMO