Jelena Karleuša performansom na Ulazu oduševila publiku

Datum:
12.07.2019

Jelena Karleuša je sinoć na festivalu Ulaz svojim performansom oduševila publiku. Kada se spustilo platno na kojem je bila projekcija njenog artworka,  pojavila se pevačica u belom i otpevala prvu pesmu.

Jelena Karleuša je, kao što je i najavila, priredila spektakularan show. Nastup su obeležili scenski kostimi, koreografija plesača, specijalno osvetljenje i efekti.

Festival je inače počeo nastupom Tropico benda i njihovom pesmom Zauvek tvoj .
Dobro veče, "Ulaz". Dočekali smo i ovu letnju noć! Da li nas volite?
Posle ovacija publike, nastavili su sa izvođenjem svojih hitova, Samo idi i Sve moje zore, za koju su 2017. godine snimili i live verziju u projektu Radio S Live. Prvi put nakon porođaja, nastupila je i Aleksandra Prijović, koja je nedavno objavila novu pesmu, koju ste premijerno čuli na Radiju S3.

Ulaz  je okupio najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine. Posetioci će uživati ukupno u 45 koncerata. Sinoć su nastupili i Petar Grašo, Andreana Čekić i mnogi drugi.

Večeras na Jelen bini nastupa Magla bend, koji je na društvenim mrežama najavio takođe video spektakl.

Pored njih nastupiće i Željko Joksimović, Aco Pejović, Haris Džinović i mnogi drugi.

Poslednjeg dana festivala, u subotu 13. jula, posetioci će moći da uživaju u nastupima Saše Matića, Ane Bekute, Amadeus benda, Adila, Milice Todorović, Dragana Kojića Kebe, THCF, Corona x Rimski, Senidah.

PREPORUČUJEMO