Ed Sheeran se povlači sa muzičke scene

Datum:
29.08.2019

Ed Sheeran se povlači sa muzičke scene na godinu i po dana, saopštio je pre par dana na koncertu u Velikoj Britaniji, u gradu Ipswichu.
„Kao što znate, već dve godine sam na turneji i danas je poslednji dan. Moram da vam priznam da ima nešto gorko-slatko u tome. Volim što ste ovde i što priču završavamo u Ipswichu. Ovo je moj poslednji koncert u narednih 18 meseci. Svirali smo po celom svetu. Glestonburi, Vembli, u neverovatnim prostorima u Americi, Novom Zelandu, Australiji, Aziji, Južnoj Americi – ovo je bila divlja vožnja. Pre nego što smo završili turneju, rekli su mi da smo svirali za 9 miliona ljudi širom sveta. Ovo je najveća turneja ikada.“
Njegova poslednja turneja DIVIDE je trajala dve godine i oborila je sve rekorde po broju posetilaca. Ed Sheeran je pre samo tri meseca izdao novu pesmu u kolaboraciji sa Justinom Bieberom “I Don’t Care” koja je bila nominovana za pesmu leta i najbolju saradnju na nedavno održanoj  MTV Video Music Awards ceremoniji, ali ni u jednj katerogiji nije odnela pobedu. Iako su mnogi svetski mediji preneli vest kao da se britanski muzičar povlači trajno iz sveta muzike, odnosno da se sa 28 godina života penzioniše, realnije je da Ed Sheeran se povlači na neko vreme. Sam je izjavio a želi da se više posveti supruzi, sa kojom je inače u vezi od srednje škole. On se ove godine našao na 17. mestu liste najbogatijih britanskih muzičara. Pogledajte video sa njegovog poslednjeg nastupa, za sada:

PREPORUČUJEMO