Ed Sheeran objavio dve nove pesme


Ed Sheeran objavio dve nove pesme Blow i Best Part of Me!

Na Dan nezavisnosti SAD, objavio je dve nove pesme kao poklon za sve fanove. Jedna je Blow, u saradnji sa Brunom Marsom, a druga Best Part of Me featuring Yebba. Obe pesme će se naći na njegovom , a oba će se pojaviti na njegovom dolazećem albumu koji će se zvati No. 6 Collaborations Project.

„Blow” je producirao ni manje ni više nego Bruno Mars, a ”Best Part of Me”  Benny Blanco, Joe Rubel i Ed Sheeran. Oba spota su u formi videa sa tekstom.

No. 6 Collaborations Project izlazi sledećeg petka, 12. jula i na njemu će se naći i već objavljene pesme “I Don’t Care” (feat. Justin Bieber), “Cross Me” (feat. Chance the Rapper & PnB Roc) i “Beautiful People” (feat. Khalid)

Ed Sheeran je još jednom pokazao da je jedan od najboljih autora u novijoj istoriji pop muzike. Ova godina će definitivno biti njegova. Dvadesetosmogodišnji pevač poseduje neoopsorni talenat što dokazuje rasprodatim koncertima i albumima širom sveta. On je jedini izvođač koji je, samo svirajući akustičnu gitaru, rasprodao 3 uzastopna koncerta na Vembliju 2015. godine. Dobio je 4 Grammy nagrade, 6 BRIT i 7 Billboard nagrada.

Slušaj hitove i ništa dugo na Radiju S2 u budi u toku sa svetskim muzičkim novitetima.