Zoi objavila drugu pesmu

Datum:
24.10.2019

Zoi objavila drugu pesmu i opet uspela da šokira javnost, ali ovog puta ne činjenicom da je sestričina Nataše Bekvalac koja peva malo drugačiju muziku. Tri i po meseca nakon debitantskog singla Evo, Zoi je objavila spot za pesmu Zovi, a intrigantni tekst o muškarcu koji je proganja, prati  kontroverzni video koji je izazvao veliki broj reakcija.
- Dobar deo tinejdžerskog doba sam provela u Los Anđelesu, gde su kreativne slobode znatno drugačije nego ovde, pa je samim tim i moj način izražavanja možda drugačiji nego što je uobičajeno. Doduše, sada su došle nove generacije koje podržavaju različitost, pa i nisam toliko dočekana na krv i nož koliko sam očekivala. Postoje, naravno, ljudi kojima se to ne dopada, ali to je sasvim okej - izjavila je pevačica.
Komentari na društvenim mrežama su više nego pozitivni, većina je poredi sa Senidom, a upečatljiv je i njen stil odevanja koji je sigurno delo njene druge tetke, Kristine Bekvalac.
Trebaju Jala, Buba i Coby zajednickim snagama da joj naprave pjesmu i tron je njen Njena kosa duza je od moje volje za zivotom – samo su neki od komentara na YouTubu
Sara, kako je inače njeno pravo ime, je sa prvom pesmom Eto za samo par dana ušla na trending na YouTubu. Pre par godina je želela da bude blogerka, a kako nije htela da iko zna ko je ona, izmislila je umetničn ime, po kojem je sada prepoznatljiva. Zoi je definitivno nova mlada zvezda o kojoj će se i te kako pričati kada je reč o muzici. Talenat je očigledno nasledila od svoje tetke. Zoi je ćerka Dragane Bekvalac, rođene sestre Nataše Bekvalac. Za potrebe snimanja svog prvog spota, otišla je čak u Milano. Kadrovi iz evropske prestonice mode vizuelno su upotpunili muzički pravac koji je odabrala. Zoi je nedavnoizjavila da sprema tri nove pesme i da će biti zanimljivih kolaboracija sa izvođačima istog žanra. Jedna pesma je izašla, očekujemo još dve. Slušajte Radio S3 i muziku koja te pokreće.

PREPORUČUJEMO