Spektakularno izvođenje pesme Neprijatelj

Datum:
18.02.2020

Spektakularno izvođenje pesme Neprijatelj je jedan od momenata koji su obeležili koncert SOS za ljubav koji je Nataša Bekvalac održala u Štark Areni 14. februara. Povodom dve decenije karijere, Nataša je na Dan zaljubljenih priredila svojoj publici spektakl za pamćenje. Spektakularno izvođenje pesme Neprijatelj Na početku koncerta, letela je iznad, do poslednjeg mesta ispunjene Arene, a zatim se spustila na scenu.
Dobro veče Beograde, hoću da čujem da li ste mi dobro, hoću da ljubav bude jedini jezik koji govorimo – rekla je Nataša, a zatim su se Arenom čuli prvi taktovi velikog hita “Ja sam dobro” na opšte oduševljenje publike.
Pored Emine Jahović i njene sestričine Zoi, na koncertu je specijalan gost bio Vladan Savić, pevač Magla benda, sa kojim je Nataša uživo izvela njihov veliki zajednički hit Neprijatelj, koji ste premijerno čuli na Radiju S, u novembru 2018. godine. Na kraju izvođenja pesme, Nataša je zaplakala.
 
View this post on Instagram
 

Još uvek pod utiskom magične noći, pune emocija✨ ⁣ #maglabend #natasabekvalac #neprijatelj #soszaljubav

A post shared by Magla bend (@maglabend) on

Velika nam je čast i zadovoljstvo što nas je @bekvalceva pozvala da budemo deo njenog velikog dana i njenog velikog uspeha. Posebno smo joj zahvalni što je u trenutku kada smo počeli da koračamo velikim koracima u karijeri, ona prepoznala naš rad i trud i učinila nam čast da zajedno otpevamo pesmu ''Neprijatelj''. Neizmerno hvala na tome. Napravili smo veliki hit koji je cela Arena pevala. Na početku stvaranja nečeg velikog, dala si nam vetar u leđa i pokazala da uz rad i trud je uspeh zagarantovan. Čestitamo još jednom na velikom uspehu i hvala što smo bili deo #SOSZALJUBAV- napisali su momci iz jednog od najpopularnijih bendova trenutno na svom Instagram profilu.
Spektakularno izvođenje pesme Neprijatelj pogledajte ovde:  

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI