Izmisliću ljubav – Magla bend


Izmisliću ljubav je dugo najavljivana pesma Magla benda koja konačno izlazi 27. decembra, a koju ćete premijerno čuti, naravno, na Radiju S!

Ne propusti priliku da čuješ novi hit najpopularnijeg domaćeg benda pre svih, u petak u 9h, kod Irene i Ivana na Radiju S.

Izmisliću ljubav – Magla bend

Momci iz benda će biti gosti u emisiji Dobro jutro, Srbijo i odgovarati na pitanja vezano za novu pesmu, za koju su snimali spot skoro 24 sata.

Magla bend je srpski muzički sastav formiran u Beogradu 2007. godine koji svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu uvek aktuelnim repertoarom i svirkom. Pre 3 godine su izdali prvi album Kad Se Ljubav Rađa na kojem se našlo 8 pesama. U ferbuaru 2017. godine objavljuju singl Ne znam gde si koja je brzo postala klupski i radijski hit.

Bend je veliku slavu stekao pesmom Samo se noćas pojavi marta 2018. godine, koja se nalazila na prvom mestu na više muzičkih lista u Srbiji i regionu, koja trenutno ima 56 miliona pregleda na YouTubu,  koju ste premijerno mogli da čujete na Radiju S3! Nakon toga je usledio hit Neprijatelj sa Natašom Bekvalac.

U međuvremenu su učestvovali i u najvećem radijskom projektu na Balkanu Zvezde pevaju zvezde 3, gde su obradil pesmu Smejem se, a plakao bih ‎Olivera Mandića.

U januaru 2019. su dobitnici MAC (Music Awards Ceremony) nagrade za najbolju modernu dance numeru za pesmu Samo se noćas pojavi.

U martu iste godine objavljuju singl Teatralno. Na promociji pesme su svojim muzičim performansom, kostimima i efektima još jednom pomerili granice domaće pop scene. Na platformi YouTube imaju preko 97 hiljada sabskrajbera.

Pogledajte deo atmosfere sa snimanja spota:

 

 

View this post on Instagram

 

Uskoro ➡➡➡➡ #izmisliculjubav⁣ ⁣ #maglabend #newsong #uskoro #music #newrelease #lifeonset #behindthescenes #makingof⁣

A post shared by Magla bend (@maglabend) on