Ariana Grande otpevala My Everything iz karantina

Datum:
08.04.2020

Ariana Grande otpevala My Everything iz karantina, znajući koliko fanovima nedostaje njen glas. Pop zvezda je u karantinu kao i ostatak sveta. Iz svog doma, udružila je snage a i talenat sa svojim prijateljem Tommyjem Brownem.
„Tommy i ja vam virtuelno šaljemo ljubav. Nadam se da ste svi na sigurnom, psihički i fizički zdravi i što je kreativniji moguće,“ napisala je uz video na twitteru.
  Pesma My Everything ujedno je i naslovna numera njenog drugog albuma, koji je objavljen pre skoro pre šest godina. Ariana još uvek nije najavila svoj novi album, ali ćemo uskoro slušati nešto novo od nje. Ona bi trebalo da bude gošća na albumu Lady Gage. Čestitajući joj rođendan na Instagramu, naglasila je da joj je Gaga promenila život na toliko načina – ali da će nam to kasnije otkriti. Postojale su i ranije neke medijske spekulacije da su Ariana Grande i BLACKPINK snimile pesme za Gagin novi album. Gaga i Ariana nedavno su se zapratile na Instagramu, od kad Ariana lajkuje svaku moguću objavu svoje koleginice. Insajderi su na forumima koji se bave muzikom ‘’otkrili’’ da su njih dve snimile klupski hit, koji će se dobro kotirati na top listama. Inače, Gagin prvi singl sa albuma, Stupid Love, radio je čuveni Max Martin, sa kojim je Ariana sarađivala na nekoliko pesama, uključujući pesme Break Free i Bang Bang. Podsećamo, Lady Gaga je odložila novi album zbog pandemije, koji je trebalo da izađe u ovom  mesecu. Ovo će, inače, biti njen šesti po redu studijski album koji će nositi ime Chromatica. Ovih dana prioritet joj je pomoć ugroženima i lekarima kojima nedostaje medicinska oprema. Dodala je i da je za fanove imala spremna mnoga iznenađenja, uključujući jedno na festivalu Coachella, koji je sada pomeren za oktobar. Pesma  Stupid Love, koja je izašla pre malo više od meec dana, ima skoro 60 miliona pregleda. Uživaj u omiljenoj muzici na Radiju S2!  Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO