Otkazani koncerti širom sveta zbog korona virusa


Otkazani koncerti širom sveta zbog korona virusa, a među svetskim zvezdama koje su bile prinuđene na ovaj korak su  Mariah Carey, BTS, Miley Cyrus, Avril Lavigne, Marc Anthony , Pearl Jam, Carlos Santana, Ciara i kraljica popa, Madonna.

Mariah Carey je odložila nastup na Havajima, čak za novembar mesec. Queen I Adam Lambert su otkazali concert koji je trebalo da održe u Parizu 26. maja do daljnjeg.

Madonna je među prvima otkazala dva koncerta u Parizu koji su trebalo da se održe 10. i 11. marta, nakon preporuka tamošnjih vlasti. Ovi koncerti su deo njene Madame X Tour turneje.

Otkazani koncerti

„Sva javna okupljanja sa više od 1000 ljudi su zabranjena, pa vas sa žaljenjem obaveštavamo da smo primorani da otkažemo dva Madonnina koncerta,“ piše u saopštenju na njenom zvaničnom sajtu.

Miley Cyrus  se obratila fanovima putem društvenih mreža, gde je napisala da neće održati planirani humanitarni koncert u Melburnu, u Australiji.

„Razočarana sam što neću biti sa vama, ali moram da to uradim kako bih se postarala za bend i ekipu sa kojom radim.“

Momci iz grupe BTS su otkazali planirane koncerte u Seulu, koji je trebalo da se održe u aprilu, a za sada nema informacija o otkazivanju nastupa u Evropi.

Otkazani koncerti širom sveta zbog korona virusa ali i manifestacije širom Srbije. Zbog jučerašnje odluke Vlade Srbije o zabrani svih javnih skupova u zatvorenom prostoru sa više od sto ljudi, kako bi se sprečilo dalje širenje korona virusa, u Srbiji su otkazane premijere predstava i filmova, pojedini koncerti, festivali, razne sportske i druge manifestacije.

Slušaj hitove i ništa drugo na omiljenom Radiju S2, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada. Prati nas na društvenim mrežama u uvek budi u toku sa muzičkim vestima i aktuelnim nagradama.