Sara Jo - Neko te ima - Zvezde pevaju zvezde XTRA

Datum:
29.07.2020

Sara Jo - Neko te ima noćas, treća pesma iz projekta Zvezde pevaju zvezde XTRA je jutros premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde:    
Kada su mi rekli za tu pesmu, baš sam se nećkala, da li će ovo svideti ljudima pošto je nešto žanrovski potpuno drugačije od onoga što ja stvaram biti strava ili će se publika naći uvređenom što pop izvođač peva rok pesmu. da li će biti fora ili će biti prečudno. To veče kada sam snimala vokale, uopšte nisam mogla da steknem dovoljno dobar utisak, ali sutradan kada sam čula, toliko mi se doala atmosfera, emocija. Znala sam da će biti emotivno, zbog teksta, takav kakav jeste. Drago mi je što smo donekle zadržali staru atmosferu u smislu emocije, ali opet smo dali nešto drugačije u ritmu i aranžmanu. Nadam se da će se dopasti mojoj publici ali i publici grupe Van Gogh.- rekla je Sara jutros u gostovanju na Radiju S.
  U projektu Zvezde pevaju zvezde XTRA, pored Sare Jo, učestvuju i Angellina i Nevena Božović, čiju smo obrade  Produži dalje  i Ti si mi u mislima premijerno čuli u prethodne dve nedelje. Ostale učesnice su  Edita i Zoi koje će takođe u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati neke od najboljih domaćih pesama. Sigurno ćete biti više nego i iznenađeni kad čujete potpuno novi i moderan zvuk legendarnih hitova koji su obeležili jedno vreme pop muzike na ovim prostorima. Na projektu su  angažovani su najveći muzički magovi koji diktiraju trend kada je aktuelna muzika u pitanju. Sara Jo - Neko te ima je na oficijalnom YouTube kanalu Radija S. Ovog leta imaćemo još 2 nove obrade koje će zazvučati kao potpuno nove pesme i koje će sve generacije zavoleti.  Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj jer će ovo leto stvarno biti XTRA. Prijatelj projekta: Forma Ideale.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI