Anastasija objavila prvu baladu "Promašena"

Datum:
12.05.2020

Anastasija objavila prvu baladu "Promašena" koja je za manje od dva dana došla do milionitog pregleda na YouTubu, sa trenutno trećim mestom na trending listi. Samo mesec i po od objavljivanja numere "Volim te", mlada zvezda je odlučila da još jednom obraduje svoje obožavaoce, ovoga puta emotivnom baladom, prvom u svojoj karijeri.
Ovo je pesma koju je većina devojaka proživela već kroz neki emotivni odnos u kome je nizala grešku za greškom i kasno shvatila šta dobija i šta gubi... Sve vremenom prodje, pa i bol.. Ili jednostavno naučite da živite s njim. Mada je sreća uvek tu negde iza ugla, čeka da je pustimo da pridje bliže. Pustite je. Koliko god da sve deluje kao beznadežno u nekom trenutku kajanja i mržnje prema sebi, važno je da znamo da svakoga čeka svoja sreća i da je život pored svih razocaranja i grešaka ipak jedan i jako lep. Voli vas vasa Anastasija.. . ❤️ - napisala je na svom YouTubu kanalu.
Tekst ove balade potpisuje Aleksandra Sara Milutinović, dok je aranžman radio Darko Dimitrov, koji sa Ražnatovićevom radi od početka njene muzičke karijere. Kao i pesma Heroina, i ova će se naći na prvom albumu mlade pevačice koja je debitovala pesmom ’’Savršen par’’. U martu mesecu, tačno godinu dana posle objavljivanja pesme Rane, izašla je i pesma Volim te. Pesma Rane sada broji više od 70 miliona pregleda. Zanimljivo je da je Anastasija autor teksta pesme ’’Volim te’’. Ovo nije prvi put da se oprobala u ulozi tekstopisca, jer je i za pesmu "Savršen par" sama pisala tekst. Anastasija objavila prvu baladu ’’Promašena’’, slušaj je na omiljenom Radiju S3. Uživaj u muzici koja te pokreće i trap & rap hitovima. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i vesti iz sveta muzike.

PREPORUČUJEMO