Anastasija objavila novu pesmu Heroina

Datum:
28.02.2020

Anastasija objavila novu pesmu Heroina, na kojoj je radila tokom prošle godine. Posle 11 meseci, pevačica je objavila pesmu koja je za manje od 24 sata dospela na prvo mesto u trendingu, iako nema klasičan spot.  Poslednjih 10ak dana mnogi su šerovali audio verziju pesme, koja je nekako procurela i Anastasija nije želela da publika čuje tu nedovršenu verziju, pa je uspela da u rekordnom roku kroz zanimljiv video predstavi ono na čemu je vredno radila.
Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - izjavila je pevačica.
Pevačica je potpisana i kao jedan od tekstopisaca na novoj numeri, zajedno sa Milanom Laćom Radulovićem (sinom Marine Tucaković) i Benjaminom Krnetićem, dok je Darko Dimitrov potpisan kao kompozitor i aranžer. Pevačica je, kako mediji navode, priznala da je zbog nove pesme prošla kroz dramu, s obzirom na to da ju je neko na kvarno pustio na društvene mreže. Anastasija je objavila novu pesmu Heroina, koja će sigurno biti po slušanosti u rangu pesama Savršen par i Rane. Slušaj muziku koja te pokreće na omiljenom Radiju S3! Uživaj u najvećim hitovima domaće Trap & Rap scene.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI