Odložene turneje zbog pandemije

Datum:
26.03.2020

Odložene turneje zbog pandemije virusa koji je uticao jako i na muzičku industriju širom sveta. Svetske zvezde su pomerile turneje za kasnije datume ove godine ili 2021. godinu. Dua Lipa je pomerila turneju na sledeću godinu.  Počeće je 3. januara 2021. godine, nastupom u Njukaslu, a završiće je 16. februara nastupom u Madridu. Odložene turneje zbog pandemije
„Uprkos naporim, nismo uspeli da pronađemo datume za Kopenhagen, Stokholm i Oslo, ali i dalje pokušavamo da uradimo nešto sa koncertima u Beču i Minhenu,“ napisala je na društvenim mrežama.
Camila Cabello je takođe odložila turneju, ali nije navela nove datume.
„Ako bismo počeli sa probama, ugrozili bismo živote ljudi, a sve je u vazduhu i ne znamo kada će se završiti, zbog toga mislim da je ovo odgovoran postupak,“ napisala je na instagramu.
Harry Styles je takođe objavio da će turneju, koja je trebalo da počne narednog meseca, odložiti za 2021. godinu.
„Ko god me poznaje, zna da su mi nastupi omiljeni deo rada u muzici. Ipak, u vremenima kakva su ova, sigurnost i zaštita ekipe, fanova i svih u celom svetu je prioritet,“ napisao je on na društvenim mrežama.
Turneja 2021. godine počeće koncertom u Italiji 12. februara, a završiće se koncertom u Moskvi 30. marta. U Beču će nastupiti 19, dok će 22. februara 2021. godine gostovati u Budipmešti. Odložene turneje zbog pandemije ali su otkazani i brojni koncerti. Među svetskim zvezdama koje su bile prinuđene na ovaj korak su  Mariah Carey, BTS, Miley Cyrus, Avril Lavigne, Marc Anthony , Pearl Jam, Carlos Santana, Ciara i kraljica popa, Madonna, o čemu smo ranije pisali. Ostani kod kuće i uživaj u omiljenoj muzici na Radiju S2! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI