Nova pesma Milice Todorović se zove 3:0

Datum:
09.09.2019

Nova pesma Milice Todorović se zove 3:0 i po svemu sudeći biće pravi hit! U dobro poznatom radnom prostoru Baneta Opačića, juče je boravila Milica Todorović koja je uživo otpevala svoju novu pesmu koja tek treba da izađe. Autor je naravno, Opačić, koji ju je ovom prilikom pratio na klaviru.
Najgora zabludo najboljih godina, zbog tebe pukla sam na skroz noćima čekala, kroz prste gledala, sve mi je izašlo na nos... Srce mi kaže stani malo, a pamet skloni se, budalo
Nova pesma Milice Todorović postaće hit jer je već na prvo slušanje dobila pozitivne komentare. Milica je otpevala samo minut pesme, ali je bilo je dovoljno snimak postane viralan na društvenim mrežama.   Milica Todorović  je u četvrtak, 13. juna na Radiju S3 premijerno predstavila novu pesmu ''Doza otrova'', a dva meseca pre toga duet sa Mirzom Selimovićem ''Avet''. Iako još uvek nema ni 30 godina, Milica je na javnoj sceni već 15 godina. Postala je poznata u  drugoj sezoni takmičenja  Zvezda Granda. Sa četrnaest godina, Milica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. U finalu je otpevala pesme „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a osvojila je 26.000 glasova. Miličina najpopularnija pesma je nastala u saradnji sa MC Yankom i drži rekord u regionu po broju pregleda na YouTube-u. Trenutno ima neverovatnih  135 miliona pregleda. Slušajte Radio S3, jer najveće hitove domaće muzike, slušate prvo kod nas.

PREPORUČUJEMO