Nevena Božović - prva učesnica projekta Zvijezde pjevaju zvijezde XTRA

Datum:
10.07.2020

Nevena Božović - prva učesnica projekta Zvijezde pjevaju zvijezde XTRA, čiju ćete pjesmu čuti premijerno 15. jula samo na Radiju S u 9h, a spot na oficijalnom YouTube kanalu Radija S istog dana u 14h! Nevena Božović - prva učesnica projekta Zvijezde pjevaju zvijezde XTRA Nevena je otpjevala legendarni hit Zdravka Čolića ''Produži dalje'' u potpuno novom aranžmanu.
Radujem se svemu što nas očekuje ovih dana i premijeri koja nas očekuje ’’nove-stare’’ pjesme. Došla sam sa mora, jedva čekam da se vratim. Malo radim, malo odmaram.
Na pitanja voditelja  da li se slaže da je celu karijeru provela stvarajući novi zvuk i da je jedan od pionira novog  zvuka i kako je zadovoljna stanjem na pop sceni što se tiče mladih izvođača,  Nevena je rekla:
Ja bih volela da ima malo više mlađih izvođača i da im se više pažnje posveti i da je više akcenat na muzici nego na svim ostalim stvarima koje su postale bitnije od toga kakva je pesma i kakvi ste kao izvođač. Ja volim taj moderniji zvuk i dobru produkciju. Iskreno, mnogo je teško kada imate 17-18 godina i sad radite neku pesmu i mnogo je teško da objasnite šta želite jer vas svi smatraju detetom. Ja sam to započela pesmom Bal 2014 godine sa darkom Dimitrovim i Aleksandrom Milutinović. Pronašla sam nešto što je moj stil i što ja volim da slušam a ja volim razne žanrove. Možda je bum bio sa pesmom Jasno mi j e koja se i dan danas sluša. Drago mi je što su se probudili mladi izvođači i što se stvara nešto novo, ali sam ipak ona stara škola- dobra dikcija, dobra melodija i neke osnovne muzičke komponente se moraju znati i ispoštovati.
U projektu će učestvovati 5 mladih, perspektivnih zvijezda domaćeg popa ( Nevena Božović, Angellina, Sara Jo, Edita i Zoi) koje će  u potpuno novom, modernom aranžmanu otpevati neke od najboljih domaćih pjesama. One su deo najvećeg radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde Xtra. Nevena Božović je prva učesnica projekta ZPZ XTRA, čiju ćete pjesmu čuti premijerno 15. jula samo na Radiju S u 9h, a spot na oficijalnom YouTube kanalu Radija S istog dana u 14h!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI